Tuesday, August 16, 2011

bila HAMID GURKHA di cari oleh GOOGLE

ASSALAMUALAIKUM W.B.T
Gua nak citer sikit pasal encik GOOGLE..gua tahu ramai rakyat jelata menggunakan google kalau nak cari gambar artis ke..gambar artus ke..semalam gua nak cari gambar HAMID GURKHA..gua pon taip la “hamid gurkha”..gua tekan google IMAGE....berikut adalah antara RESULT yang keluar :-


Hamid gurkha..

 
Hamid gurkha juga..
Ni macam mane ni?apa kaitan pak hamid ngan dua orang atlet memanah ni?


Amboi adoy pon nya..tolong!! tolong!!..ni rupanya hamid gurkha..tulisan?


Hamid gurkha masa muda2..tahun 1988..ala2 pelakon korea sikit..masa ni hamid gurkha baru paham erti bergaya..


Hamid gurkha masa dye main komanwel dulu kot..KOMANWEL 1768 dekat TIMOR LESTE…masa ni alfonso di albuqarque pon belum menjajah Melaka lagi..

Wow!! yang ni gua tak nak komen..baru lepas buat plastic surgery kot…macam mana boleh keluar gambar ni bila taip hamid gurkha..pening gua macam ni..

HAHAHA..encik google encik google..pandai buat lawak rupanya..kalu masuk maharaja lawak ni dah konpom-dapat dapat nombor 3..

“sekadar hiburan semata-mata”

-TAMMAT-

9 comments:

si macho said...

no 4 terbaikkk .wakakkakakap :p

JEMPUT BACA
memang ini saja caranya

Chuu Muqhlis said...

nak gak tahu tetiba search hamid gurkha :D

afifi embong said...

si macho : haha..okay

chuu : ouh..saje je nak berhamid gurkha pada malam2 ramadhan...muhaha

cheqwa said...

hahahaha...bongek, kesian hamid gurka! nanti dia murka. muehehehehe :p

afifi embong said...
This comment has been removed by the author.
afifi embong said...

haha..xpe..pak hamid baik orangnye...:)

Dalin said...

waahahahaa.. lawak2.. hihihi..

Chempaka Sari said...

kat site tu ada word hamid gurkha kot, so gambar yang xde kene mengena pun terjebak sekali...

afifi embong said...

dalin : haha..lain kali datng la lagi ye bawak kuih raya

chempaka : haha..btol2..tapi macam mana la ade word tu kat gambar tu..dah la gambar perenang..haha