Friday, September 2, 2011

raya la sampai pengsan

Assalamualaikum w.b.t
Dah lama gua membiarkan blog ni tanpa update.. lama sangat gua biarkan blog ni sampai sawang bersepah-sepah..hari ni baru gua start bukak sebab sibuk dengan raya..nak layan bapak mertua la..layan bini la..anak2 lagi..tu tak termasuk cucu lagi..gua xlarat nak menulis..gua sempat lukis je..antara gambar2 yang sempat gua lukis masa raya :-

MALAM RAYA

Malam raya gua ade banyak program..mula2 pergi ‘soping’ raya kat Dataran Shahbandar,k.Terengganu..mlm raye memang dye sale KAW-KAW punye..seluar yang harga beratus2 dye jual 20 sen, 30 sen je..tu pun dapt baki lagi 10 sen..untung kan?..lepas tu gua balik main ‘slow shutter’ ngan sepupu gua..


ni la mandi api..
api kena tangki minyak..naseb baik tak terbakar..
 gua punya model bergerak-gerak..nak berak ke ape ni..

PAGI RAYA

Pagi raya…ape lagi..tak kan nak main futsal apatah lagi pergi memancing..pagi2 ambik gambar la..buat kenang-kenangan..gua jadi ‘kemeramen’..jadi gambar gua tak banyak..

 family yang masih tak cukup sebab yang lain sume ikot beraya kat rumah mertua..
 baru ambik petang tadi..bajet pagi raya la..haha

 kakakakakakakakak..

 abangbangbangbang..

gua nak pergi sambung raya la sebab raya pertama n kedua gua tido..
-TAMMAT-

11 comments:

Namee Roslan said...

hey selamat hari raya :) meriahnya raya kamu. siap berapi2 tu api betul ke?? btw follow sini. happy blogging :)

AsyRaF is VeRy HumBLe said...

meriah raya. suka tengok gmbar bunga api :)

afifi embong said...

namee : yup..api btol..haha..tnx

asyraf : haha..selamat raya

cik pha said...

seryes gamabr y motot ngn mercun tuu lawa laa macam tgok bunga taim merdeka

afifi embong said...

cik pha : haha..memang gamabr motot :)

IeDa said...

sambung raya lagi jom!

ShErA said...

cantik betul la gambar yang ada bunga api tu... :)

IZNIE MEI said...

style la bunga api..
btw xtvt raye 1st n 2nd kite same.
tidoooo :)

ezzaty said...

hee..selamat hari raya :)

fadzlynniza said...

sale kaw2x tu yg best. siap pulang balance. kne gi ni. =)

sis92 said...

wah..sis pun main slow shutter gak
buat bentuk love hehehe