Thursday, September 15, 2011

perempuan dan bibir

Assalamualaikum w. b.t
Hari ni gua nak bincang sikit pasal isu yang memang hangat kat media dan juga di mahkamah syariah..baru2 ni..isu ini dibincangkan dalam mesyuarat tahunan ahli Jawatankuasa Kemajuan Kampung cawangan Kuala Terengganu dan pernah disiarkan dalam majalah motor trader..”SEBAB APA PEREMPUAN SUKA AMBIL GAMBAR SAMBIL MULUT MUNCUNG”..gua rasa..tak payah muncung2 sangat la..buat bese2 je cukup..kalau bese2 pon dah cantik..buat apa nak muncung2?..nanti kalau buat blind date..mesti lelaki rase dah tertipu sebab dalam profile picture fesbuk..mulut dye muncung tapi kat luar x muncung pon..
Tapi antara sebab yang gua rase kenapa pompuan suka sangat2 ambik gambar muncung2 ni ialah :-

Nak tiru bibir Angelina jolie atau pun Angelina jolie Malaysia,zaiton Mahmud..

esh..esh...esh...cantik betul awek mat saleh ni..

amboi..

Tengok..kan muncung tu..dah orang kata mulut muncung tu seksi..seksi ke???..hmm..kalau yang memang sejak lahir lagi dah bibir macam tu tak kesah…tapi kalau dye mengubah ciptaan ALLAH tu..gua x leh nak kata apa la..sume orang dah tau..
Tapi apa2 pon..nak muncung ke tak muncung ke..ikot suka koranglah wahai hawa.. ada yang nampak lagi cantik kalau muncung..tapi ada yang nampak lagi cantik kalau bese je..mane lagi cantik?terpulanglah..

-TAMMAT-

13 comments:

dill said...

just be yourself. senyum normal. itu pun comel kan?

dill.

afifi embong said...

dill : sokong..haha

nur dhiya' aida said...

bersyukur :)

ShErA said...

ciptaan Allah tetap yang terbaik.. tak perlu nak tambah apa2...

fadzlynniza said...

heeee. trend katakan. =)

ABU said...

kalakar bab lelaki tertipu date dgn permpuan buat bibir muncung tu hahahaha..nice..

jaya jr said...

kasor2!

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

issss troknya.....kalau mak ku..sudah di pukul bibirnya...hahah...


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

A Crack Mirror said...

ahahaha~
da lama xdengar isu ni.. ahahhaa~
dulu..time skola..ramai kwn2 saya yg kene kutuk kalo amek gambar syok2 sendiri...muncung bbir pastu upload myspace (time tu xda FB lagi)... now xtau ah... diorg masih ngan trend itu atau da tobat..ahahha!

[sutera kasih] said...

mulut itik hihihihi



salam kenal, thanks singgah blog sy :)

Chuu Muqhlis said...

molot angsa pon boleh

cimOt said...

biasa aje udah le..

dhiera said...

erk...nape sy macam kurang suka ea bibir2 macam tu?

salam perkenalan~