Friday, September 16, 2011

"movie biggest mistake!"

assalamualaikum w.b.t

sraight to de point..gua nak kongsi sikit pasal 'movie biggest mistake' ataupun dalam bahasa malayanya..'kesalahan terbesar filem'..yang bangangnya..citer2 top pon ade gak bende2 bongok macam tu..gua tak tahu la sama ada dyorang tak sedar ataupun dyorang sedar tapi dah malas nak shoot kali yang kedua..banyak citer2 yang 'kantoi' ni..tapi kat sini gua bagitaw sikit je..kalo nak tahu banyak..try la cari kat encik google..

filem HARRY POTTER

 

                                       

gua tak payah nak explain dah sebab dah ada tulis kat situ..haha..tapi mesti antum semua tak tahu macam mane situasi dye kan sebab tetiba je gambar yang kedua tu jadi macam tu..nak tahu..try la cari video dye..

filem star wars (PERPERANGAN BINTANG)

tengok mamat yang belakang belah kanan tu..stailo kan dye jalan sambil pakai baju putih tersebut..

 
 apsal tu???hahahahah..bangang..terhantuk!!!
pelakon star wars gak..tapi yang ni boss dye..topi kaler merah..same r macam citer power rangers..kan ada power rangers putih ngan merah..tapi gua minat power rangers pink sebab dye cantik..hehe

last skali citer WAR OF THE WORLD

ni la brad pitt suami kepada pelakon terkenal..wan maimunah...tengah main besbol..wow..pandainya !!

ouh..baru saya tahu..orang putih main besbol xpayah guna bola..baling angin je rupanya..kepal apa kat tangan tu abang brad??adik tak nampak apa2 la..

apa-apa pun..citer dr rozmey gak paling best..2 alam!!

-TAMMAT-

9 comments:

Tasha said...

kih3,konon dah edit org tak nampak...

mata penonton setajam pisau!

Chuu Muqhlis said...

ko tak tahu ke bola besbol kt negeri omputih halimunan LOL!

[sutera kasih] said...

tiba2 bini dia wan maimunah kan hehe

ezzaty said...

hahaha..xpasal-pasal 2 alam :D

afifi embong said...

tasha : btol2..tu la pasal

chuu : haha..ea?aku ada penah dgr gak bnde tu...member aku bgtaw...dye blajar kat sana

sutera : haha,,bukan ea?

ezzaty :2 alam..terbaik..sampai sekarang aku x pernah merasa nak tengok..haha

eVa said...

ahahha.. tak prasan pulak..sbb ayik tgk subtitle jerr.. kesian sy hahaha

cimOt said...

layan je laaaaa..

dhiera said...

kite yg tgk ni pun xperasan~

Afiqa Dayana said...

hahaha, stailo2 sekali terhantuk ! haha :D