Tuesday, July 10, 2012

hidup seorang blogger terkenal

aduhai, bosan betol duk uia time short sem macam ni, gua kalo tak ambik short sem kan, ketinggalan pulak dengan member2 gua yang lain, kalo ambik, ni lah jadinya, bosan dr pagi sampai ke petang sambung malam sampai la ke pagi esok balik, bukan gua tak nak keje, dah mintak tapi  tak dapat, gua dah mintak merata2 tempat, gua mintak jd cikgu kat sekolah asrama penuh tak dapat, mntak jadi manager kat jusco wangsa maju pun kena tolak, baru2 ni gua buat muka tak malu try apply jadi pilot sambilan kat LCCT, biasa lah, orang kata belum cuba belum tahu, tapi belum cuba lagi dah kena reject, bukan susah sangat bawak kapal terbang ni woi!! lu ingat gua tak pandai ke, jangan pandang gua sebelah mata, nanti buta yang sebelah lagi tu, bukan susah sangat, tekan clutch masuk gear satu, then jalan... alaaa, same la macam bawak moto, cuma moto atas jalan raye kapal terbang atas angin

hari2 jadual gua sama je, gua rase jadual orang gila kat chow kit pun tak de la sama dan boring macam gua ni, bangun2 tdo pegi kelas( yang amat2 bosan) , pastu balik, tggu petang, main putsal, mlm pegi makan , balik makan main pes (sejenis game) , then tengok muvi dlm pkol 4.30 pagi, tido.. begitu la tiap2 hari.. amcam? menarik tak? gua kalu tunjuk jadual ni kat orang gila, dye pun cakap " lu tak de life bro!!" tapi nasib baik ade pesbuk , boleh jugak gua add awek2 kat pesbuk.. gua harap, bila dah start bulan ramadhan nanti, hidup gua lebih menarik dan dipenuhi rahmat dari Ilahi..

sebab tu la gua update balik blog gua yang pemes ni, follower gua dah nak dekat sama banyak macam blog hanis zalikha, kalo hanis zalikha baca ni, konpom2 dye bangga sebab gua sebut nama dye, welll, u know me right hanis... dulu gua dah tinggal blog ni sampai berhabuk, nasib baik gua ingat lagi password blog ni, time gua lama x post, ramai yang mesej gua suruh post yang baru, samapai ada yang menangis2 mintak gua active balik, tapi time tu gua hati kering, gua tetap buat bodoh, gua pernah kena ugut bunuh oleh peminat gua sebab tak nak post, nama gua tak leh gitaw la sebab nanti gua akan kena banned


ni je yang gua jumpa, elok jugak, kalo gua letak gambar dye yang seksi2 nanti, sekali dengan gua dapat saham kat akhirat, ye dak?? kah kah kah

*ahhh, gua tak tahu macam mana nak buat penutup post gua kali ni, habis macam ni pun stailo jugak

8 comments:

aimi said...

aahahhahahaha.........

*2 je mampu wa komen

cimöt said...

haaaaa. tau takpe tahap kebosanan yg melampau yg amat sgt di kala shortsem ni... kelas sejemput je..

jaya jr said...

jado gok hanis zalikha pakai tudung..macam budok skoloh

Liyaa Mf said...

Entry sekreatif gini, padan r bleh jadik blogger terkenal. Mohon tunjuk ajar :D

Lan Bingka said...

untung la, bosan2 pun terkenal

afifi embong said...

<3

Hidayah said...

salam , kak dayah tertarik la ngan header..cantik...

buat sendiri ke..?

:)

misz ey said...

hahaha..
hello,follow me, then i will follow u back =D
Drama Queen (@miss_afaf)