Tuesday, July 3, 2012

bola dan perempuan, ke bola2 dan perempuan?

zaman sekarang ni, kalau anda perasan, makin berduyun makhluk perempuan tengok bola, sekarang ni baru je habis musim EURO, time EURO baru2 ni, macam2 jenis status gua tengok, kalau yang post pasal team tu ok la jugak, ni ade yang post "kristiano ronaldo, sayang main elok2 ea malam ni, sayang kamo ketat?!" argghh, tensi nye gua baca status macam tu, ape yang ketat2 ni? aii, gua dah pikir lain macam, nak tgk bola ke ke nak tgk bola lain, kah kah kah.. satu lagi, bila masa pulak si ronaldo tu jadi pakwe kamu, kecewa r kalo macam ni, dah semua minat yang hensem macam ronaldo je, sape yang nak minat balotelli?, zainal abidin ?

 
amacam? ade macam ronaldo? mohon awek2 luar sane minat balotelli pulak lepas ni


budak lelaki kalau tak kenal ni sape, dah boleh tukar jantina dah..

ade kes lagi parah, yang ni kalau ziana zain dengan awi rafael baca pun gua boleh gerenti boleh jadi tongong, "saya sokong spain, germany dan argentina dalam EURO kali ni ", kah2, tu la, lain kali kalau nak tengok bola tu, tengok r google map dulu, argentina main EURO?? nasib baik perempuan tu x cakap dye sokong melaka, dah nama EURO, eropah le tu, argentina tu bukan eropah, dye asia!! main piala asia sekali dengan malaysia nanti paham?? kah kah kah

ade yang jenis tiap2 saat nak update, ronaldo tendang kena tiang pon nak bagitau, tu kira ok la lagi, ni ronaldo tengah marah refree pon nak bagitau, kalau kat twitter tuuu, beratus2 tweet dye, dah macam tengok live dah kalu baca tweet dye, gua tengok hasbullah awang pon x setaksub tuu.."ronaldo berlari2 kesana kesini di dalam padang", aii, perempuan ni nak kena, memang la lari dalam padang, kalau lari dekat trek 100m kat sebelah padang tu, orang tak panggil main bola, tu lompat jauh!!

5 comments:

|| A r a W a n i || said...

Hahahah~
Asal emo sgt?

afifi embong said...

bukan emo, panas sikit je sbb ramai pempuan sokong spain final baru ni, kah kah

Nurul Husna Mohd Halim said...

hehe cm ne ye nk bg ade minta kt bola?heheh

aimi said...

aku knal je yg gambar no 2 tu ahahhahahahahahhaha

afifi embong said...

husna : mohon penjelasan, minta? ke typo? haha

aimi : kalo kenal xpe, xperlu tukar jantina, yg x kenal je perlu berbuat demikian