Saturday, July 7, 2012

karipap-karipap cinta

gua heran la tengok pada peningkatan secara mendadak peminat bola dalam kalangan awek, seingat gua, mase world cup 2010 sebelum ni tak de lah ramai sangat yang update pasal bola ni, ade la dua tiga kerat je, tu pun mungkin buat2 minat ataupun pakwe dye yang hacked pesbuk awek tu, then pakwe dye post, ye dak?   tapi kalau tengok statistik sekarang ni, gua rasa, 4-5 tahun lagi, malaysia dah boleh main piala dunia, mana tak nya, player2 bola mesti lagi bersemangat kalau awek2 asyik post pasal bola je.. baru2, si nazmi faiz dah boleh main kelab luar negara, bila tahu je nazmi faiz boleh main kelab luar, ramai pulak awek yang claim nazmi tu pakwe dye, argghhh, hentikan kebodohan ini, kalau semua nak nazmi faiz, sape nak thamil arasu? gary stevan robert?

tahukah anda? inilah thamil aishiteru ataupun lebih dikenali sebagai thamil arassso??

tp bg gua , awek2 yg minat bola ni sebenarnya bukan nak tengok bola sangat, dye nak cari muka yg hensem2 je rase, sebab ape awek minat tengok bola dari sukan lawan pedang, dah tentu lah sebab lawan pedang tutup muka, kalau lah lawan pedang bukak muka dan nampak laki tu hensem ke tak, gua konpom !!,
mesti ramai awek2 yang tukar profession peminatan mereka kepada sukan lawan pedang ye dak?

gua pergi time ni, ni time sukan olympic, malaysia lawan bangladesh, gua duduk kat belakang refree tu, kan ade kerusi kosong, gua lari jap sebab nak ambik gambar ni

3 comments:

aimi said...

nk taw awek 2 btl2 suke atw x...
try tnye dy law2 dlm permainan bola sepak....ahahahhahahaha

kalau ternga-nga nk jawab 2...phm2 je lah =P

jaya jr said...

haha,macho gok gambor passport thamil arasu

afifi embong said...

aimi : haha, btol, kalo dye ckp main bola same mcm main ping pong, sape sampai 21 dulu dye yg mng, dah boleh kena sepak bdk tu

mat : hola bos, aku mabik dr wallet ye